info@cosyhome.cz
Zavolejte nám +420 773 785 380
Po, St, Pá 9:00 - 17:00 | Út, Čt zavřeno/individuální dohoda

Blog

„Dá se vyprat roleta?“

Velmi často se potýkáme s otázkami zákazníků zda je možné roletu vyprat. Odpověď je jednoduchá. ROLETU, NIKDY NEPRAT! Už jen samotná představa, že strháváte nalepenou roletu z hřídele a dáváte materiál do pračky je pro výrobce a mě jako prodejce strašná. ROLETOVINA PROSTĚ DO PRAČKY NEPATŘÍ!

Jsou ale materiály které se dají otřít hadříkem nebo měkkou houbou. Pokud ale máte pocit, že se u Vás např. hodně práší a toto čištění by bylo nedostatečné, doporučuji zákazníkům interiérovou stínící techniku plissé. Tento systém má tu výhodu proti roletám, že ho můžete „vysprchovat sprchou“ a to i přes to, že se jedná o roletovinu.

Plissé je nás BESTSELLER již několik let, a to nejen díky možnosti jej „osprchovat“, ale i proto, že je velmi odolný, lehce se s ním manipuluje a je velmi minimalistický. O velkém množství druhů a barev ani nemluvě. Ve vzorníků máme průhledné látky, které častokrát nahrazují záclonu, poloprůhledné materiály, které již navodí pocit soukromý a také „black out“ matriály které Vám v místnosti udělají úplnou tmu. Já sama mám tento systém doma několik let a nemůžu na něj dát dopustit.

I tento systém jsme použili v realizaci, která je níže nafocená. Zde jsme stínili část oken ve Fitness místnosti.

No posuďte sami, nevypadá to hezky?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.